DIVENDRES 16 ABRIL 2021

DISSABTE 17 ABRIL 2021

DIUMENGE 18 ABRIL 2021

MANEL


Després d’aconseguir el número 1 de la Lista Oficial de Ventas (física i streaming) amb Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán, 2019). MANEL inicien la gira de presentació del seu nou àlbum. Únic artista en entrar al cim dels charts espanyols quatre vegades consecutives amb discos cantats en català, la banda barcelonina ratifica la seva aposta pel pop contemporani en dotze cançons produïdes juntament amb el novaiorquès Jake Aron que, en directe, es combinen amb un repertori que ja és història. Una història que, més enllà del seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia ibèrica, però també en llocs tan diversos com Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, no ha fet més que començar.

I és que, immediatament després de tancar la gira més llarga i exitosa de la seva carrera, la de Jo competeixo (2016), el novembre de 2017, Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé van posar en marxa el seu propi segell discogràfic, Ceràmiques Guzmán. La llargament esperada reedició en vinil d’ Els millors professors europeus (2008) i 10 milles per veure una bona armadura (2011) van ser el pròleg perfecte per al llançament de Per la bona gent, un viatge al·lucinant a cavall d’un so personal i absolutament intransferible. Electrònica, tradició i elements del classicisme hip hop (l’us del sampler) i del present R&B per demostrar que, de Manel, només es pot esperar allò més inesperat.


JOAN BLAU (teloner)


​Joan Blau va iniciar la seva carrera com a cantautor l’any 2015 i el 2016, publica el single ‘Blau’, gravat a la Bucbonera Studios, amb la producció de Luis Robisco. ‘Somnis’ és el nom del disc, presentat el novembre de 2016 a la Sala Barts Club de Barcelona.

Fou a la capital de la Noguera on es forja la seva carrera musical, però també humana, en contacte amb la pagesia i en companyia de persones tan entranyables com Josep Pàmiesde Balaguer, amant de la terra i l’ecologia, del qual ​​aprèn a respectar el treball manual, curós i pulcre, així com el respecte a la natura.​ ​​El cantautor si bé ha cultivat els seus discs a Balaguer, els ha anat a vendre a la gran ciutat, on ha tornat per ampliar la seva carrera musical i establir col·laboracions amb músics i artistes de diverses disciplines. 
És un dels creadors del Festival Itinerant Rodautors.

ELS AMICS DE LES ARTS


Els Amics de les Arts han sortit reforçats de la pandèmia gràcies a la seva capacitat d'adaptar-se a totes les situacions i connectar sempre amb els seus seguidors. Durant els mesos de confinament van demostrar tota la seva creativitat amb vídeos i concerts online, que els van apropar de nou amb força als seus seguidors. La seva connexió amb el públic dalt de l'escenari i les seves ganes de tocar demostren ara més que mai el valor d'Els Amics de les Arts i tota l'autenticitat i veritat que hi ha en les seves cançons.  A l'escenari del Sisquere Festival hi portaran en format explosiu i elèctric algunes cançons del seu nou disc 'El senyal que esperaves', i també gran part dels èxits esperats per tothom com “Jean Luc”, “Ja no ens passa”, “Louisiana”, “El seu gran hit”, “Les coses” i molts més que els han convertit en els creadors de la banda sonora de referència del país. Temes de sempre i cançons noves que ens faran ballar i emocionar pugen a l’escenari en un concert imperdible. Els Amics de les Arts, com sempre i com mai no els has vist!


UËNSDEI (teloner)


Uënsdei aposta per la cura de les coses fetes a casa i, lluny de la producció massiva, es capbussen en la senzillesa dels sons que es cuinen a foc lent. El seu pop íntim recupera el so melòdic dels 90 per explicar històries, arranjades amb dedicació i detall. A contracorrent, en un moment en què la música es transforma en quelcom que cal consumir ràpid, les seves cançons combinen a parts iguals la cançó protesta i l'odissea de fons que acompanya en la ruta. Front a això, la formació reivindica els camins de llarg recorregut i la música no com a accessori, sinó com a canal. El seu llegat ve del seu àlies previ, "Wednesday Lips", sota el qual han autoeditat 4 àlbums des dels seus inicis l'any 2007; més d’una dècada en la que han cultivat l’amalgama de la seva música que traspua temps i maduresa.
A cavall entre Lleida i Barcelona la banda ha tingut sempre a terres de ponent el seu epicentre, des d’on ha canalitzat un impuls creatiu que ara sona en català. Partint de les arrels de la música pop-folk anglosaxona, la formació recupera també els missatges de resistència dels cantautors del segle passat, fent-los més presents que mai al seu LP “Mudança” (La catenària 2020).

ELS PETS


Després de la culminació de la 'Gira SOM', del disc homònim d'Els Pets, arriben molt bones notícies per a tots els seguidors del grup de Constantí.


Aquest any, Els Pets celebren el seu 35è aniversari i han preparat una sorpresa ben especial: una gira titulada '20 / 20'.  


Aquesta gira ‘20 / 20' es vestirà de 20 concerts i portarà dalt dels escenaris els 20 grans èxits de la banda, de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics.


Cada un dels concerts farà una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup, i serà una petita festa per a celebrar el 35è aniversari amb els seus seguidors, que els han donat suport i que han viscut aquests anys amb la banda sonora d'Els Pets acompanyant-los.


Prepareu-vos doncs per una gira trepidant, eufòrica i amb un punt de nostàlgia. Amb la gira ‘20 / 20’, Els Pets tenen ganes de fer-vos ballar i no pararan fins a aconseguir-ho.


ÉPHONA (teloner)


Éphona, cantant lleidatana d’R&B, artesana emprenedora, infermera veterinaria... “la música per mi es una extensió de l’ànima.” Predica el fet de no limitar-se a ser una sola cosa amb el contingut de les seves cançons, i a plasmar vivències i emocions que avegades son difícils de plasmar.

Amb influències afroamericanes com; Lauryn Hill, Jorja Smith, Alicia Keys...

Éphona es un troçet de cada persona que l’escolta.